Kareli org Idahos w05

Dear friends and family,
Neljas juuli on möödas – iseseisvuspidustused on läbi. Veel eile võis linnapildis näha USA lipuvärvides kaunistusi või lipukesi, millel seisis Trump, make America great again. Eks presidendil ole nii pooldajaid kui mittepooldajaid, aga oma riigi patrioodid on siin küll kõik. Ilutulestikku lasti siin 4. juuli ööl taevasse umbes sama palju kui Eestis paari aastavahetuse peale kokku. Veel huvitavam oli näha, kuidas ameeriklased olid perede kaupa parklates end mugavalt sisse seadnud koos kaasaskantavate toolide ja lookas söögilauaga. Kultuurid on erinevad…
Selle nädala auhindadest rääkides võib öelda, et võitjaid oli palju. Oma parima nädala peredega mahaistumistes teinud Andre ja Karel teenisid auga välja uhked veepudelid.
Anne-Mai tegi oma parima nädala online tootele kasutajate registreerimises. Tänu sellele osaleb ta ka Apple’i käekella loosis.
Pikimaid töötunde tegi Virko. Eestlasena teab ta suurepäraselt, et kes ei tööta, see ei söö.
Andre vajutas sel nädalal kõige rohkematele uksekelladele ja näitas raamatuidki kõige enamatele peredele.
Sitdown guru auhinna teenis sel nädalal välja Kristi, kes istus maha kõige rohkemate peredega. Lisaks registreeris ta ka kõigist kõige enam online toote kasutajaid.
Järgmisel nädalal toimub võistlus paariti. Toakaaslased võistlevad paari kaupa teiste vastu. Eesmärk on saavutada suurim arv sitdown‘e ehk kõige enamate peredega maha istuda. Võistlustules on kolm tiimi:
1. Kristi ja Anne-Mai
2. Karel ja Virko
3. Johan ja Andre
Võitjatiim saab järgmisel pühapäeval kaotjatele vahukoorekoogi näkku lüüa. Kes meist tahaks vahukoort pärast juustest välja pesta? Mitte keegi, nii et võidu nimel tuleb anda endast parim. Parim osa on see, et teie näete kaotajate nägusid juba järgmise nädala piltidelt.
Täna käisime kogu seltskonnaga matkamas Tabel Rock’i matkarajal, mis viib mäetippu, kust avaneb imeline vaade siinsele maastikule. Tegime mäeotsas mõned klõpsudki, visake siis piltidele pilk peale!
Kui eelmisel korral tutvustasime teile oma uut liiget, siis sel nädalal jäid meie read siin ühe võrra tühjemaks. Kätlin valis Ameerika mägedel sõites pisut lühema raja.
Muide, kel Michaeli olemus eelmisel korral mõistatuseks jäi, siis tegemist on ühe kõige lihtsama rotipoisiga. Andre pole sõbrakest pea nädal aega näinud. Loodetavasti on temaga ikka kõik korras.
Tõmbame seekord otsad kokku ja soovime teile sinna kaugele imelist nädalat ja head tuju!
Anne-Mai, Kristi, Karel, Andre, Virko ja Johan
2018 Karel w05 12018 Karel w05 22018 Karel w05 32018 Karel w05 42018 Karel w05 52018 Karel w05 62018 Karel w05 72018 Karel w05 82018 Karel w05 92018 Karel w05 10