Kristi org Atlantas, Georgias w03

Palavad tervitused lõunamaalt!

Meie nädal on möödunud nagu ikka, seiklusterohkelt. Naeru, pisaraid, vihma, päikest, slämmereid ja ülichille inimesi – kõike oleme näinud! Otseloomulikult on meiega juhtunud eriti põnevaid asju.
Kõik teavad, et Eesti president on kaasaegne, aga et USA vanamehed sama modernsed on, oli Annale üllatus – nii pakkus talle 72-aastane mees välja, et võiks selfie teha. Liisal on nüüdsest rohkem kogemusi kohalike garaažiustega – nimelt jalutas tüts julgelt garaažis asuva ukse juurde ning vajutas enda arvates uksekella, ent see paraku ei tirisenud. Suure kolina saatel hakkas hoopis garaažiuks alla vajuma ning palju puudu ei jäänud, et Liisa oleks suvalise maja suvalisse garaaži kinni jäänud. Õnneks on Liisa näol tegu aruka blondiiniga, mistõttu uus nupuvajutus tõstis ukse taas üles.

Joosep approachis ema, kes ujus basseinis. Tädi oli muidu küll tore ja sõbralik, ent veest välja ta väga ronida ei tahtnud. Niisiis korraldas Joosep sealsamas talle ka “sitdowni”. Ainus kord, kui ema suvatses veest end välja ajada, oli selleks, et tuua tšekk. 🙂

Reimol oli see-eest approachi-kogemus vahva isaga, kes ta alguses põhimõtteliselt minema ajas (“Get off my lawn and leave!”). Reimo pistis selle peale aga täiega hirnuma, mille peale isagi leebus.

Valeria elab nädalast-nädalasse pühapäevade nimel. On ju need tema petupäevad, mil saab süüa ükskõik mida ja ükskõik kui palju. Kavalalt on ta suutnud panna orgi liidri Kristi tunnistama fakti, et pühapäev ehk siis patustamispäev algab laupäeva õhtul – nimelt tegi Valeria pähe ülisuured kutsikasilmad ning palus Kristit, et “Paluuun, kas sa ei arva, et laupäeva õhtu võiks juba petupäeva algus olla?”. Kristi oma leebuses muidugi ei ei oska öelda, seega lõpetati õhtu suure šokolaadikoogiga.

Katarina kohtas eriliselt pony’t emmet, kes ostis mõnusalt suure seti ja online registrationi põhimõtteliselt niisama. Nimelt kutsus ta Katarina ilma approachita sisse, misjärel rääkis ca 40 minutit endast ja lastest, samal ajal mõtles Katarina pingsalt, kuidas kiiremini järgmise maja juurde pääseda. Tegi siis pärast 40 minutit kannatusi ülikiire demo (5 min), ütles hinna ja lootis, et nüüd saab minema minna, ent ema ütles “Okay, I’ll take the set and online-part”. Orderbook sai täidetud, online registreeritud ning enne lahkumist suutis Katarina veel viie minuti jooksul näidata, kuidas raamatud töötavad, et emal ikka selge arusaam oleks, MILLE ja KUI ÄGEDA asja ta just ostis.

Elame ponyde nimel!

Allpool pilt orgist, selja taga võimalik turf, kus kõik on alati kodus, pole money objectioneid ja Health and Wellness on põhiline artikkel, mida müüa. 🙂

2014 Kristi w03 1